Srijeda 21 Kolovoz 2019
Radionice i servisi za oldtimere

Radionice i servisi za oldtimere

Ovim putem želimo pozvati sve koji se profesionalno bave restauracijom ili imaju specijaliziranu radionicu da nam se jave. Želja nam je publicirati takve informacije i pomoći onima koji kreću u obnovu svog starodobnog vozila. Cilj je naravno što kvalitenija obnova. Ujedno želimo omogućiti raznim specijaliziranim radionicama da se oglase i reklamiraju.
Naša preporuka za neku od specijaliziranih oldtimer radionica...

Restauracije GIGI

Napisao
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Motor VW - T1 Motor VW - T1

Od 2005. godine mali hobi pripreme za kromiranje prerasta u ozbiljan posao. Zaposlena su 4 radnika i kreće se sa prvom radionicom za restauraciju oldtimera.

Danas se uz postojeću halu gradi nova hala te se traže tri nova radnika sa iskustvom u pedantnim poslovima, koje zahtjevaju restauterski radovi limarije i motora. Kompletna usluga restauracije Vašeg ljubimca uključuje zamjenu svih neispravnih dijelova, pri čemu se nastoji obnoviti svaki iskoristivi dio i tako sačuvati originalnost pazeći i na najsitnije detalje.

Svaki se zahvat uredno dokumentira foto aparatom uz mogućnost slanja slika na dnevnoj bazi vlasniku na email, čime vlasnik dobiva kompletan uvid u obavljeni posao.

Kompletna usluga KLJUČ U RUKE uključuje i dopremu auta na bilo koju lokaciju u svijetu.

Kontakt:

Restauracija GIGI

Braće Radić 10
42209 Sračinec
Hrvatska

tel: 385-91-792-43-05

vlasnik: Aleksander Bukovec GIGI

Više u ovoj kategoriji: « Izbor radionice za restauraciju