Petak 20 Rujan 2019
Radionice i servisi za oldtimere

Radionice i servisi za oldtimere

Ovim putem želimo pozvati sve koji se profesionalno bave restauracijom ili imaju specijaliziranu radionicu da nam se jave. Želja nam je publicirati takve informacije i pomoći onima koji kreću u obnovu svog starodobnog vozila. Cilj je naravno što kvalitenija obnova. Ujedno želimo omogućiti raznim specijaliziranim radionicama da se oglase i reklamiraju.
Naša preporuka za neku od specijaliziranih oldtimer radionica...

Autotapetarija Matus-design

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Tapeciranje interijera Tapeciranje interijera

Restauracija (tapetarski dio) oldtimer klasik vozila ...

Želite li i vi svoje vozilo pretvoriti u turističku atrakciju, ili možda jednostavno iz svog gušta unutrašnjost svog limenog ljubimca učiniti savršenom, obratite se s povjerenjem ovoj radionici. Radionica nudi klijentima prvoklasnu restauraciju interijera oldtimer vozila (tapetarski dio). Od iskrivljenih i oštećenih tapecirunga vrata do propalih sjedala, majstori vraćaju originalni izgled vašem oldtimer vozilu.

Originalni izgled, vrhunski rad, restauracija na djelu ...
Restauracije oldtimera koji najčešće povlači za sobom djelomičnu ili kompletnu izmjenu interijera vozila. Izrada novih panela stranice vrata, popravak konstrukcije i funkcionalnosti starih sjedala, presvlačenje volana. Rad se vrši materijalima vrhunske kvalitete: koža - Wollsdorf Leder, alkantara - Alcantara Spa i dr.

Info:
Autotapetarija MATUS-DESIGN
Adresa: Varaždinska 28, 10360 Sesvete (Zagreb), Hrvatska
Telefon: +385 1 2001 956

Više u ovoj kategoriji: Autotapetarija Klapšec »