Ponedjeljak 8 Kolovoz 2022

Autotapetarija Klapšec

Napisao
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Tapetarija Klapšec Tapetarija Klapšec

Autotapetarija Klapšec specijalizirana je radionica za izradu autonavlaka, autotepiha, krovova, stranica, vratiju, sjedala za motore/plovila, stolica i separea za ugostiteljske objekte.

Radionica posluje već punih dvadeset godina. Ako želite promijeniti izgled interijera svog prijevoznog sredstva - bilo da se radi o osobnom automobilu, autobusu, dostavnom, teretnom ili oldtimer vozilu ili yacht plovilu. Posebnost ove radionice je svakako izrada i montaža cabrio krovova i izmjena originalnih i pvc prozirnih stakala na cabrio krovovima. Na sve pružene usluge radionica daje jamstvo.

TAPECIRANJE VOZILA
Kad je riječ o tapeciranju vozila radionica može pružiti usluge tapeciranja i presvlačenja kompletnog interijera, što uključuje: sjedala, stranice, krov, volan, armaturu, glave mjenjača, ručne kočnice i airbag jastuke. Bilo koji dio interijera možete tapecirati ili ako vam je potreban popravak, popraviti i zasebno. Posao se obavlja vrhunskim materijalima; pravom kožom, auto-skajevima (eko-koža), Alcantarom i originalnim štofovima. Uz sve to moguća je ugradnja bilo kojeg logotipa.

AUTO NAVLAKE I AUTO TEPISI
Radionica također izrađuje po mjeri navlake i tepihe za bilo koji model vozila u raznim varijantama boja i dezena, od velura, mikrofibre, štofa ili bilo koje kombinacije materijala po izboru.
 
CABRIO KROVOVI
Ova radionica razlikuje se od drugih tapetarija, izradom cabrio krovova za sve tipove vozila, bilo da Vam je potrebna izmjena kompletnog krova ili samo unutarnjeg ili samo vanjskog dijela. Također mijenjaju pvc prozirna stakla, sa originalnim cabrio platnima i pvc staklima.

Info:
Autotapetarija KLAPŠEC
Adresa: Jalševečka cesta 77, 10040 Dubrava (Zagreb), Hrvatska
Telefon: +385 1 2984 799
Mobitel:  +385 98 413 005

Google oglas

Istaknuti oglas