Srijeda 21 Kolovoz 2019
Radionice i servisi za oldtimere

Radionice i servisi za oldtimere

Ovim putem želimo pozvati sve koji se profesionalno bave restauracijom ili imaju specijaliziranu radionicu da nam se jave. Želja nam je publicirati takve informacije i pomoći onima koji kreću u obnovu svog starodobnog vozila. Cilj je naravno što kvalitenija obnova. Ujedno želimo omogućiti raznim specijaliziranim radionicama da se oglase i reklamiraju.
Naša preporuka za neku od specijaliziranih oldtimer radionica...

Podkategorije

Lakiranje

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju usluge bojanja. Bojanje / lakiranje oldtimera jedan je od najvažnijh procesa restauracije, jer u konačnici daje krajnju sliku kompletnog truda utrošenog prilikom obnove.

Pregledaj sadržaj...

Tapeciranje

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju usluge tapeciranja interijera vašeg oldtimera. Tapeciranje je stari zanat i u današnje doba relativno zanemaren kod nas.

Pregledaj sadržaj...

Kromiranje - Pjeskarenje

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju usluge kromiranja, niklanja dijelova vašeg oldtimera.

Pregledaj sadržaj...

Kompletna restauracija

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju kompletne usluge restauracije oldtimera. Počevši od limarskih, mehaničarskih, usluga rastavljanja i sastavljanja, tapeciranja i bojanja. Neke od radionica bave se samo jednim od procesa, ali ujedno vrše pripremu (rastavljanje), te finalno sastavljanje oldtimer vozila.

Pregledaj sadržaj...

Dijelovi ovjesa

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju usluge izrade dijelova ovjesa ili njihovu regulaciju i podešavanje. Ovjes je jedan od temeljnih dijelova na vozilu i uvijek treba biti ispravan, ne bi li nam osigurao sigurnu vožnju.

Pregledaj sadržaj...

Dijelovi motora i mehanike

U ovom odjeljku može naći informacije o specijaliziranim radionicama koje obavljaju usluge izrade dijelova motora, njihovu reparaturu, ponovnu obradu, te raznih mehaničkih dijelova i sustava uključujući i dijelove za kočione i rashladne sustave vozila

Pregledaj sadržaj...