Akcija u Peugeot servisima

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Akcija Akcija

Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara za klijente su pripremili akciju za servisiranje Peugeot vozila, s popustima koji ovise o starosti pojedinog vozila. Što je vozilo starije popust je veći. Do 31. listopada svi vlasnici Peugeot automobila mogu besplatno pregledati svoje vozilo u ovlaštenom servisu i ostvariti popuste koji iznose :


5 % na dijelove i rad za Peugeot modele godišta 2009.,  

10 % na dijelove i rad za Peugeot modele godišta 2008.,

20 % na dijelove i 10 % na rad za Peugeot modele godišta 2007.,

30 % na dijelove i 15 % na rad za Peugeot modele godišta od 2006. do 2003.,

40 % na dijelove i 20 % na rad za Peugeot modele godišta 2002. i starija.


Također, do 31. prosinca svi vlasnici Peugeot vozila mogu ostvariti 10 % popusta na nove zimske gume uz besplatnu montažu. 

Akcijski letak!

Dijelovi za oldtimere

U ovoj rubrici pokušat ćemo za vas izdvojiti mjesta na internetu i marke vozila koja se posebno brinu o svojim oldtimerima. Također vas želimo uputiti prema nekima od "kvalitenijih" i pouzdanijih dobavljača rezervnih dijelova za oldtimere. Vaše iskustvo i svaka sugestija su dobrodošle! Kalkulacija za nabavu ide otprilke ovako; nakon što roba stigne u Hrvatsku, ide na carinu, a onda poštom stiže doma direktno u garažu. Poštaru treba platiti carinu (oko 12% na iznos računa) plus pdv (25%) nažalost na cijeli iznos (dijelovi, poštarina, carina). I to je to. Plaćanje se vrši uglavnom kreditnim karticama, ali tu je i "PAY PAL" servis želite li biti sigurniji. Od kada smo u EU, nema više carinjenja za dijelove kupljene u zemljama europske zajednice - ostaje samo transport i porez iz države EU u kojoj ste kupili dijelove.