Nedjelja, 19 Veljača 2012 17:02

Zlatna kaciga Davorinu Pulezu

Karlovački bikeri Karlovački bikeri

U organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i Oldtimer moto kluba Karlovac sinoć je održan tradicionalni svečani godišnji skup na kojem su dodijeljene Zlatne kacige, pehari i druga priznanja klubovima i pojedincima u domaćem motociklizmu za rezultate u prošloj godini. Skup je bio u maloj dvorani sportske dvorane na Rakovcu .
Priznanja su dobila prva tri plasirana vozača u disciplinama brzinskih i oldtimer klasa.

Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja su i četiri pobjednika u kategorijama oldtimer motociklizma iz karlovačkog Oldtimer moto kluba: Dražen Perković, Janko Frančišković, Zoran Salopek i Davorin Pulez koji je i jedan od dva ovogodišnja dobitnika Zlatne kacige, najvišeg priznanja u hrvatskom moto sportu. Oldtimer klub Karlovac dobio je priznanje kao drugi klub u disciplini oldtimer motociklizma.
- Nastavio sam obiteljsku tradiciju u motociklizmu. Kod oldimera je važno raditi na motoru i urediti ga za utrke, a onda dolazi i sama vožnja. To je i timski rad članova kluba i mog oca, i svima im zahavljujem, izjavio je Davorin Pulez.

Sličan sadržaj

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.