Ponedjeljak, 17 Listopad 2011 12:37

Završetak sezone

OTK Međimurje OTK Međimurje
Okupljanjem i druženjem na imanju svog člana Franje Bistrovića u Frkanovcu, minulog vikenda je Oldtimer klub Međimurje zavšio ovogodišnju "oldtajmer sezonu" promotivnih vožnji, izložbi i nastupa na mnogim priredbama u domovini i svijetu. Ovu prigodu je Franjom Belović, predsjednik međimurskih oldtimerista iskoristio za osvrt na tek završenu, ali po mnogo čemu vrlo uspješnu sezonu.
- U sezoni koja je iza nas ostvarili smo izuzetno zapažene uspjehe i nastupe i odgovorno tvrdim da se ovakvom aktivnošću svojih članova ne može pohvaliti niti jedan oldtimer klub u regiji, odnosno ovom dijelu Europe, naglasio je pred dvjestotinjak članova i prijatelja kluba, predsjednik Belović. Najaktivnijim članom proglašen je Dragutin Barlek iz Brezja, a za blagdan svetog Stjepana 26. prosinca najavljena je promocija i podjela klupskog kalendara.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.