Ponedjeljak 15 Kolovoz 2022
Nedjelja, 09 Rujan 2018 17:26

6. Međunarodni oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom”

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Renault 4 Renault 4

U organizaciji Oldtimer cluba Trophy Požega organiziran je 6. Međunarodni oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom”. Starodobna vozila okupila su se na središnjem požeškom Trgu sv. Trojstva među kojima je milicijski fićo plijenio veliku pozornost.

Na Međunarodnom oldtimer susretu u Požegi okupili su brojni vlasnici svojih limenih ljubimaca iz raznih dijelova Hrvatske i okolnih zemalja. Požežanima su ponosni vlasnici predstavljali svoje limene ljubimce i objašnjavali im specifičnosti i karakteristike svog vozila odnosno motocikla. Sudionike i posjetitelje prigodnim je riječima pozdravio predsjednik Oldtimer kluba Požega Nikola Živanović koji se zahvalio svima onima koji su pomogli da se održi takva jedinstvena manifestacija.

Pozdravne riječi uputio je i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha koji je organizatorima čestitao na entuzijazmu, a svim gostima poželio ugodan boravak u Požegi. Posebne čestitke uputio je članovima kluba u prigodi jubileja kluba, desetu obljetnicu rada sa željom za puno uspjeha u narednom razdoblju.

-Veseli nas šarenilo i gužva na našem središnjem trgu i brojni građani koji su odlučili današnje prijepodne provesti u društvu ovih izloženih ljepotana – rekao je Troha.

Ponosni vlasnici limenih ljubimaca iz Požege su se zaputili prema Pleternici, Kutjevu, Kaptolu i Veliku. U Velikoj će biti organizirana vožnja spretnosti, a po povratku u Požegu u dvorištu Veleučilišta održat će se koncert The Red Roosters. (Izvor: pozega.eu portal)

Google oglas

Istaknuti oglas