Petak, 20 Svibanj 2011 20:16

Prvi oldtimer magazin u Hrvatskoj

Oldtimer magazin Oldtimer magazin

NOVA GRADIŠKA, 19. svibanj 2011. - U izdanju Oldtimer kluba „Classic'99“ i Novogradiškog godišnjaka iz tiska je izašao prvi broj Oldtimer magazina „Classic 99“.
Naklada mu je 500 primjeraka i nije namijenjen prodaji. Novine su zamišljene da ispričaju jednu malu priču o ljudima koji žive život sa svojim ljubimcima. O ljudima koji ulažu dosta napora, vremena i novca da bi spasili jedan mali dio naše povijesti – navodi u uvodniku predsjednik kluba Krešimir Knežević.

Ovaj magazin, kao nešto novo u Hrvatskoj, bavit će se vozilima i njihovim vlasnicima, poviješću automobilizma u Novoj Gradiški kao i na svjetskoj razini, i te ostalim temama vezanim uz hrđav i blještav svijet oldtimera. Oldtimer magazin „Classic 99“ sa zadovoljstvom će prelistati ljubitelji starih automobila i motocikla, ali i drugi čitatelji sigurno će sa zanimanjem pogledati što to imaju i što u automehaničarskim radionicama pripremaju za izlazak na cestu među stare limene ljepotane,Magazin donosi i razgovor s Nenadom Matijaševićem, kolekcionarom oldtimera, a uz ostalo piše o susretima oldtimera. Oldtimer magazin „Classic 99“ uskoro ćete moći pročitati na portalu novagra.hr.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.