Ponedjeljak, 06 Travanj 2015 18:32

Otvorenje oldtimer moto sezone

Otvorenje sezone Otvorenje sezone
Tradicionalno već nekoliko godina za redom Oldtimer klub Međimurje na Uskrsni ponedjeljak svečano otvara oldtimer i motociklističku sezonu. 
Danas na Uskrsni ponedjeljak Oldtimer klub Međimurje otvorio je sezonu uz tradicionalni blagoslov vozila i panoramsku vožnju na relaciji od Sv. Martina na Muri do Štrigove. 
Nakon svete mise u župnoj crkvi Sv. Martin na Muri koju je predvodio velečasni Ivan Herceg, slijedio je blagoslov vozila. Zaljubljenicima u limene ljubimce iz prošlosti obratio se načelnik Općine Sv. Martin na Muri Franjo Makovec i predsjednik Hrvatskog oldtimer saveza Antun Presečki te predsjednik Oldtimer kluba Međimurja Franjo Belović koji im je poželio sretan početak oldtimer i motociklističke sezone uz puno sretnih i sigurnih kilometara. 
Na kraju svečanosti gosti kuburaši iz Višnjice ispalili su počasne plotune iz svojih kubura, a posjetitelji ove svečanosti mogli su uživati u prvoj ovogodišnjoj panoramskoj vožnji oldtimera.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.