Petak, 13 Srpanj 2012 10:46

Otvara se još jedan muzej oldtimera u Hrvatskoj

Ignac Šardi Ignac Šardi

Svi ljubitelji starodobnih vozila u Hrvatskoj i široj okolici pozvani su da se pridruže otvaranju prvog hrvatskog muzeja starodobnih vozila 'Oldtimer Muzej Šardi'.

Zbirka u sastavu stalnog postava muzeja rezultat je više desetljeća posvećenosti, znanja i ulaganja, i sa svojih više od stotinu eksponata predstavlja vrijedan doprinos tehničkoj kulturi u nacionalnim razmjerima, ali i značajan prilog razvoju specifičnih oblika turizma.

Otvaranje je predviđeno za 26. srpnja 2012. godine u popodnevnim satima, na adresi muzeja, u Selnici (40340), Jelačićev trg 1.

Nadamo se da ćete u svom rasporedu naći prostora za posjet Međimurju i sudjelovanje u ovome, u hrvatskim okvirima, jedinstvenom događaju.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.