Nedjelja, 20 Ožujak 2016 18:29

OTK Međimurje otvara sezonu

Prošlogodišnje otvaranje sezone Prošlogodišnje otvaranje sezone

Oldtimer klub Međimurje organizira tradicionalno otvaranje oldtimer i motocuklističke sezone 2016, 28.03.2016. u Sv. Martinu na Muri. Manifestacija ima povijesno-kulturni, turistički i prometno-tehnički značaj. Cilj manifestacije je da oldtimeri, a posebno motoristi kao najugroženiji sudionici u prometu, započnu sezonu vožnje što educiraniji, savjesniji i spremniji.

Sudionici manifestacije upoznati će povijesne, kulturne, turističke i gospodarske destinacije općine Sv. MARTIN na MURI. 

Program:

  • 9,30 sati Početak okupljanja na Trgu sv. Martina na Muri i doručak
  • 10,30 Sv. Misa za oldtimere u župnoj crkvi, služi vlč. Ivan Herceg
  • 11,30 Trg Sv.Martina, blagoslov vozača i vozila i smotra „KUBURAŠA“
  • 11,45 Panoramska vožnja općinama Sv. Martin na Muri i Selnica na relaciji: Sv. Martin na Muri-D.Koncovčak-G.Koncovčak do kuće za odmor obitelji Marije i Josipa Dobranić iz Murskog Središča gdje slijedi odmor i zakuska u sponzorstvu vlasnika 
  • 13,00 Nastavak vožnje do Seoskog turizma „KLET“ u Sv. Martinu na Muri, gdje slijedi nastavak druženja uz domjenak i muziku Oldtimer bend-a.

GOSTI: Kuburaši udruge „PRVA KUBURA“ iz Višnjice.
KOTIZACIJA: 30 Kn ili 5€ po osobi.

SRETAN USKRS I UGODNU VOŽNJU u 2016. godini želi Vam OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE - ČAKOVEC!

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.