Petak, 30 Lipanj 2017 20:09

"Opatija Oldtimer Tour" - svaki utorak

Opatija oldtimer tour Opatija oldtimer tour

Liburnia klasik klub Opatija održavat će svakog utorka od 27. lipnja do 29. kolovoza manifestaciju "Opatija oldtimer tour" u vremenu od 19.30 do 22.00 sata, te će koristiti parkirne površine u blizini hotela MIlenij, u Ulici m. Tita.

Atraktivni limeni ljubimci, od kojih najstariji potječu iz prve polovice prošlog stoljeća, predstavljat će se javnosti svaki utorak od 27.06. – 29.08. Ovo događanje izaziva veliku pozornost posjetitelja i prolaznika, koji imaju prilike razgledati luksuzne automobile koji usprkos svojem desetljećima dugom životnom vijeku, zahvaljujući trudu njihovih vlasnika, još uvijek izgledaju kao novi. Svaki utorak u razdoblju od 19,30 - 22,00 h svi zainteresirani imaju priliku uživati i u besplatnoj vožnji oldtimer vozilima.

Mjesto polaska je ispred hotela Milenij, a tura hotel Milenij – Volosko – Slatina - hotel Milenij.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.