Srijeda, 03 Travanj 2013 20:25

Oldtimeri u Međimurju započeli sezonu

DKW DKW

Otvorenje ovogodišnje Oldtimer i motociklističke sezone na Uskrsni ponedjeljak imali su članovi Oldtimer kluba Međimurje i to po tradiciji u Svetom Martinu na Muri.
Nakon što su se okupili na Trgu svetog Martina, članovi kluba predvođeni svojim predsjednikom Feranjom Belovićem, bili su na svetoj misi u sveto martinskoj župnoj crkvi. Svetu misu služio je domaći župnik velečasni Ivan Herceg, koji je nakon misnog slavlja ispred crkve blagoslovio vozače i vozila te svima zaželio sretnu i uspješnu sezonu.

Isto je učinio i općinski načelnik Franjo Makovec, a potom su svi zajedno pogledali smotru kuburaša, Udruge Prva kubura iz Višnjice.

Program je nastavljen panoramskom vožnjom kroz naselja Župe i Općine Sveti Martin na Muri, te druženjem svih sudionika u Seoskom turizmu Goričanec.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.