Nedjelja, 27 Listopad 2013 14:33

Održan 3.sajam dijelova i opreme za oldtimere

I pokoji motocikl na prodaju I pokoji motocikl na prodaju

 

Jučer, 26. listopada 2013., od 9 do 15 sati, održan je 3. Sajam oldtimer dijelova i opreme u organizaciji našeg portala i OTK Ferdinanad Budicki. 

U hali veličine 500 kvadrata u Muzeju automobila Ferdinand Budicki i na dvorištu na (Ulica kneza Ljudevita Posavskog 48 u Zagrebu) uz prekrasno vrijeme skupilo se dosta zaljubljenika u oldtimer vozila. 

Automobili, motori, bicikli, dijelovi, oprema, odjeća, knjige, auto modeli, igračke samo su dio asortimana koji se se mogli razgledati i kupiti. Uz sve navedeno organizatori su se pobrinuti za gastro trenutak i pokoju kapljicu. 

Izlaganje za sve izlagače bilo je potpuno besplatno uz osiguran parking. Ulaz za sve posjetitelje također je bio besplatan.

Idući sajam planiran ja za proljeće 2014 godine,

 

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.