Subota, 02 Ožujak 2013 21:01

Održan 2.sajam oldtimer dijelova i opreme

Sajam dijelova Sajam dijelova

Danas je održan još jedan sajam oldtimer dijelova i opreme u prostoru budućeg Muzeja automobila Ferdinand Budicki u centru Zagreba, nadomak Branimirova placa. Drugi po redu. 

Posjećenost i interes znatno su porasli u odnosu na prvi sajam, održan prije mjesec dana. Uz izlagače oldtimer dijelova i opreme bilo je tu i zanimljivih aktovnosti koje su upotpunile ovaj sajam. Umjetnik Vinduška održao je kratko predavanje o svojim maketama. Nastavljena je restauracija Zastave 750, ovaj put je odrađeno skidanje vjetrobranskih stakala.

Također je demonstrirano i poliranje laka na oldtimer vozilu, ovaj put na Citroen SM-u. 

Odlična atmosfera održala je ovaj skup do popodnevnih sati. Uvjereni smo da će ovo postati tradicionalno okupljanje, svake prve subote u mjesecu.

Zahvaljujemo svima na posjeti i vidimo se idući mjesec!

OTK Ferdinand Budicki & www.oldtimeri.hr

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.