Subota, 26 Siječanj 2013 10:50

Odlična posjećenost muzeja automobila

Muzej automobila Muzej automobila

 

Noć muzeja, koja je u Zagrebu službeno počela u Umjetničkom paviljonu, unatoč temperaturama ispod nule i ove je godine privukla brojne Zagrepčane koji pješice ili organiziranim prijevozom obilaze gradske muzeje, galerije i kulturne ustanove.

U muzeju automobila Ferdinand Budicki, bila je to sigurno noć za pamćenje. Konačno i mjesto za zaljubljenike u oldtimer vozila i sve vezano uz njih.

Oko 21,30 sam muzej je posjetio i predsjednik Republike Hrvatske g. Ivo Josipović, koji je obišao cijeli muzej i popričao sa izlagačima.

Cijela večer u muzeju automobila protekla je uz odličnu atmosferu i veliki interes građana i zaljubljenika u oldtimer vozila. Vjerujemo da će tako biti i u idućim godinama, kada ovaj muzej u potpunosti zaživi.

Za idući vikend u muzeju automobila organiziramo prvi sajam oldtimer dijelova i opreme. Također podsjećamo da svoje besplatne male oglase možete postaviti i u našem oglasniku. Dođite i vi!

Video sadržaj

Noć muzeja u MAFB

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.