Petak, 15 Lipanj 2012 10:04

Klub oldtimera iz Njemačke na putu kroz Hrvatsku

BMW E9_30CS BMW E9_30CS
Klub oldtimer vozila Veteranen klub Deutschland V.e., ovih se dana nalazi u Hrvatskoj te će u tijekom proputovanja obići Plitvička jezera, Split, Makarsku, Dubrovnik te na povratku Vodice i Crikvenicu.
Nakon što su proteklih dana boravili na Plitvicama, karavana se danas zaustavila u Splitu, gdje su u suradnji s putničkom agencijom Uniline ispred hotela Le Meridien Lav upriličili prezentaciju nekih od vozila iz svojeg članstva. 
 
Klub Oldtimer vozila je jedan od vodećih klubova u Njemačkoj i broji više od 1700 članova. Osnovan je 1976. godine s ciljem očuvanja vozila kao mobilnih dokumenata suvremene povijesti te brigu o njima kroz način korištenja putem njihove prvobitne namjene.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.