Četvrtak, 21 Ožujak 2013 13:06

Gradonačelnik Bandić u muzeju automobila

Gradonačelnik u muzeju Gradonačelnik u muzeju

Proslave Dana Sv Patricka u Zagrebu ove godine zajednički organiziraju Hrvatsko-irska kulturološka udruga i OTK Ferdinand Budicki, a uz potporu i u suradnji sa Veleposlenstvom Republike Irske.

Festival povodom Dana Svetog Patricka, kao i Irski tjedan u Zagrebu koji prethodi samoj proslavi, ove godine organizira se osmi put uzastopce. Prošle (2012.) godine događanje za Dan Sv.Patricka u Zagrebu pohodilo je preko 20.000 ljudi iz cijele Hrvatske, pa i šire regije.

Samo festivalsko događanje traje dva dana (15. i 16.03.- petak i subota, dan Sv. Patricka) u prostoru Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

Sva događanja koja se stalno dopunjavaju novim sadržajima, potpuno su besplatna za sve posjetitelje.

15. i 16.03 od 18:00 sati, muzej automobila bit će najveselije mjesto gradu.

Danas je muzej pohodio i gradonačelnik Bandić. Nakon kratkih intervjua, te pohvalama entuzijastima koji rade na projektu i susreta sa vlasnicima oldtimera, ispratio je kolonu oldtimera koja je oko 12.30 krenula prema centru grada.

Video sadržaj

Obilazak muzeja

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.