Petak, 20 Veljača 2015 10:28

Godišnja skupština OTK Međimurje

OTK Međimurje OTK Međimurje

Svoju redovitu i 17. po redu godišnju skupštinu, u restoranu KTC Čakovec, održao je Oldtimer klub Međimurje, na kojoj je bilo 110 članova i članica kluba, te njihovi dragi prijatelji i kolege sličnih klubova iz Zaboka, Garešnice, Koga, Ljutomera i Murske Sobote. 

Skupštinu su pozdravili i predstavnici Grada Čakovca, Općine Sveti Martin na Muri i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije. Izvješće o radu i aktivnosti kluba podnio je njegov predsjednik Franjo Belović, koji je naglasio kako je minula godina bila jedna od najboljih u povijesti kluba, jer članovi udruge sudjelovali su na brojnim panoramskim vožnjama u Hrvatskoj i susjednim država, te Austriji i Njemačkoj, pronoseći tako bogatstvo međimurske kulturne i tehničke baštine onima koji to žele čuti i vidjeti.

- Premda je na svakom koraku prisutna materijalna i duhovna kriza, na Međunarodnom susretu Oldtimer klubova u Čakovcu, na blagoslovu vozača i vozila u Svetom Martinu na Muri i na drugim našim priredbama sve je veći broj vozača i posjetitelja. Da je to tako, prvenstveno je zasluga naših članova i članica, kao i naših sponzora. Želimo da takva aktivnost i rad krase nas i naš klub i u ovoj 2015. godini, naglasio je Belović.

Oldtimer klub Međimurje broji 180 aktivnih članova.

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.