Petak, 18 Studeni 2011 17:15

Dani tehničke ispravnosti vozila - od 21.- 26.11.2011

Dani tehničke ispravnosti Dani tehničke ispravnosti

Narednog tjedna od ponedjeljka do subote, 21. – 26. studenog provest će se preventivno-sigurnosna akcija 'Dani tehničke ispravnosti vozila' u svim stanicama za tehničke preglede u našoj zemlji.

Besplatni preventivni tehnički pregledi omogućit će vlasnicima vozila uvid u stanje tehničke ispravnosti vozila. Novost je što se akcija provodi u jesenskom razdoblju, te što će prvih 5.000 vozača koji će sudjelovati u akciji biti nagrađeni poklon-paketom od tri litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena zimskim uvjetima.

Time se želi dodatno motivirati vozače na uključivanje u akciju te pozitivno utjecati na bolje uvjete vožnje i posredno i na povećanje razine sigurnosti cestovnog prometa. Akcija se provodi pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a na konferenciji će sudjelovati predstavnici Hrvatskog autokluba, Ministarstva unutarnjih poslova i Centra za vozila Hrvatske.

Ovo je dobra prilika za besplatni pregled vašeg oldtimera, iskoristite ju!

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.