Srijeda, 23 Listopad 2013 19:26

Blagoslov motora u Bedekovčini

Blagoslov motora Blagoslov motora

U Bedekovčini već 19 godina najposjećeniji događaji su oni koje organizira Oldtimer klub Zabok. 

To su otvorenje motociklističke sezone na cvjetnu nedjelju i službeno zatvaranje serije vožnji pred kraj godine. Tako je bilo i ovoga vikenda, 20. listopada, kada su se pred crkvom Svete Barbare okupili motoristi iz mnogobrojnih klubova iz cijele Hrvatske i inozemstva kako bi primili blagoslov od strane bedekovčanskoga župnika.

Ovaj izuzetno posjećeni događaj u Bedekovčini kod crkve pozdravili su i pohvalili župan naše županije Željko Kolar i načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban. Ove godine ispred organizatora sve okupljene ljubitelje oldtimer vozila i motora pozdravio je umirovljeni župnik Josip Komorčec Pepek, a svoj je blagoslov svima podario mladi 'Bedekovčanac' župnik Željko Horvat. (Dean Stulić)

 

Galerija slika

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.